A apărut cel de-al doilea număr al ADS Braşov! Vezi aici subiectele din săptămânal!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, 7 iulie, a apărut pe piaţă cel de-al doilea număr al săptămânalului ADS Braşov. Acesta poate fi cumpărat de la chioşcurile de ziare şi costă 1,4 lei.

Săptămânalul marca Adevărul conţine anchete, reportaje şi poveşti cu personaje din judeţul Braşov. În plus, în interiorul ziarului găsiţi şi programul TV pentru săptămâna 7-13 iulie 2011.

Vezi mai jos cele mai interesante subiecte ale ediţiei:

EXCLUSIV - Este urmaşa Mureşenilor. Lucia Bunaciu povesteşte cum o poezie compusă într-o noapte a reuşit să devină şi să rămână, peste ani, imnul „Deşteaptă-te române!“

ANALIZĂ - Topul infracţiunilor din cartierele braşovene. În 2010, la poliţie s-au reclamat 6.435 de infracţiuni. Mai mult de jumătate dintre acestea sunt furturi. 

DECIZIE - Cadrele medicale, evaluate ca la şcoală. Evaluarea vine în urma unui ordin al Ministerului Sănătăţii şi a reclamaţiilor venite de la pacienţii nemulţumiţi.

REPORTAJ - Cruce cu stema României, descoperită în Vârful lui Crai. Specialiştii vor să includă crucea de hotar pe lista monumentelor istorice din Prahova

ATENŢIE - Cum să vă protejaţi casa şi maşina de hoţi. Poliţiştii le recomandă proprietarilor să fie extrem de vigilenţi şi să nu lase uşile sau portierele descuiate.

RELAXARE - Harta piscinelor în care ne putem răcori vara aceasta. Piscinele din Braşov şi-au deschis porţile pentru cei care vor să se bălăcească şi să se bronzeze.

SPORT - Tânăra care formează campioane. De aproape 25 de ani, Simona Banciu s-a dedicat, în totalitate, gimnasticii ritmice, un sport în exclusivitate feminin.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite