Braşov: Trei autoturisme, implicate într-un accident de circulaţie FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traficul a fost blocat pe strada Zorilor Foto: Bogdan Crăciun
Traficul a fost blocat pe strada Zorilor Foto: Bogdan Crăciun

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.30, din cauza neacordării de prioritate la intersecţia dintre Calea Bucureşti şi strada Uranus.

În incident au fost implicate două autoturisme Skoda şi un taxi. Şoferul maşinii Skoda Fabia de culoare gri metalizat, care venea de pe strada Uranus, nu a acordat prioritate şi a intrat în coleziune cu un alt autoturism Skoda, care circula regulamentar, pe strada Calea Bucureşti.

În urma impactului, autoturismul Skoda Fabia a fost proiectat într-un taxi, care circula pe strada Zorilor. Cele trei maşini au fost serios avariate, însă cel mai şifonat a ieşit automobilul şoferului care nu a acordat prioritate.

Cei doi pasageri vârstnici, din maşina Skoda Fabia, precum şi şoferul taxiului, au fost transportaţi cu două Ambulanţe la Spitalul Judeţean din Braşov.

Aceştia erau foarte speriaţi şi au suferit doar răni minore. Şoferul şi pasagerii autoturismului care circula regulamentar au scăpat fără nicio zgârietură şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Traficul a fost blocat pe strada Zorilor, iar la faţa locului au ajuns două echipaje ale Poliţiei Rutiere, pentru a dirija circulaţia din zonă.

Vedeţi mai jos imagini de la accident:

accident brasov
accident brasov
accident brasov

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite