FOTO Accident grav pe Bulevardul Saturn, din Brașov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu câteva minute, un accident grav s-a produs pe Bulevardul Saturn, chiar în zona Gemenii, din Brașov.

16.47 Unul dintre cititorii „Adevărului de Seară“,  Adrian Stierl , ne-a transmis si el o poză de la locul accidentului, făcută cu telefonul mobil.

image

Incidentul s-a produs chiar în fața magazinului Spar din Gemenii. Un bărbat de vârsta a treia a traversat strada printr-o zonă interzisă și nici măcar nu s-a asigurat, fiind lovit în plin de un autoturism Dacia Logan.

image

Foto: Marian Stoica

Chiar dacă a frânat brusc, șoferul Daciei nu a putut să-l evite pe bărbat, iar în urma impactului, victima a fost aruncată câțiva metri. Deși a fost serios lovit la cap, omul care nu s-a asigurat înainte de a traversa era conștient.

image

Foto: Marian Stoica

În doar câteva minute, la fața locului a ajuns un echipaj SMURD, dar și două echipaje ale Poliției. Chiar dacă vina aparține victimei, șoferul Loganului a fost dus la secție de polițiștii sosiți la fața locului.

image

Foto: Marian Stoica

Am auzit impactul și l-am văzut pe acest domn lat la pământ. Cred că este un om al străzii, întrucât pare puțin cam neîngrijit. Este clar că a traversat printr-o zona nepermisă, mai mult de atât, nici măcar nu s-a asigurat“, a declarat Ion Vasilescu, unul dintre martori.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite