Accident grav pe drumul spre Poiana Braşov, cu cinci victime GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov au fost alertaţi în urma unui accident petrecut între Braşov şi Poiana Mică din staţiune.

ora 14.15 Poliţiştii spun că şoferul autoturismului erau băut în momentul producerii accidentului.

T.Marius, de 23 ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a condus un autoturism cu viteză excesivă, dinspre Poiana Brașov spre municipiul Brașov, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de el a pătruns pe contrasens, a părăsit apoi partea carosabilă și s-a lovit de un copac. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiiind  0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, ca urmare i s-au recoltat apoi probe biologice la spital", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi.

ora 8.00 Un echipaj al descarcerării a intervenit pentru a scoate din maşina persoana aflată în stare gravă. Este vorba despre un tânăr de 26 de ani care se afla pe locul din dreapta şoferului.

Vedeţi aici mai multe imagini de la accident

Potrivit reprezentanţilor ISU, acesta a suferit mai multe traumatisme, dintre care unul cranian sever. Tânărul era inconştient în momentul în care a fost preluat de echipajul SMURD.

Celelalte patru persoane, două femei şi doi bărbaţi, au suferit leziuni care nu le-au pus viaţa în pericol.

ora 6.30 O maşină cu cinci persoane a părăsăit carosabilul şi s-a prăbuşit într-o râpă. Patru persoane au fost rănite uşor, dar unul dintre ocupanţii autovehiculului este în stare foarte gravă şi a fost transportat în stare de comă la Spitalul Clinic de Urgenţă Braşov.

Revenim cu amănunte

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite