Accident pe DN1A. Un TIR şi două autoturisme au fost implicate (FOTO) UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident grav s-a produs duminică, în jurul orei 18.30, la ieşirea din municipiul Săcele către Brădet.

14 martie

8.00 Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, în urma accidentului au fost rănite trei persoane: doi bărbaţi şi o tânără.

Bărbaţii au suferit leziuni superficiale şi au primit îngrijiri de la echipajele SMURD la locul accidentului, însă tânăra de 25 de ani a fost preluată în stare gravă de medici.

Femeia era inconştientă şi a fost diagnosticată cu un traumatism cranian sever.

13 martie

19.45 Fotoreporterul „Adevărul de seară“ Braşov, Stelian Grăjdan, prezent la locul accidentului ne-a relatat că în accident au fost implicate două autoturism şi un TIR. Din primele cercetări se pare că unul dintre turisme a intrat în depăşirea TIR-ului şi i-a tăiat faţa, după ce a văzut că din sens contrar vine o altă maşină, care circula regulamentar. Din nefericire, TIR-ul a acroşat maşina care l-a depăşit şi a proiectat-o pe celălalt sens de mers, unde s-a lovit frontal de autoturismul cre circula regulamentar.

18.40 Potrivit Dispeceratului de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, un TIR a lovit un atutoturism. În urma impactului, o persoană a rămas prinsă în autovehicul şi este în stare de inconştienţă. Echipajul de descarcerare şi o autospecială a SMURD a pornit la loculo accidentului.

image
image
image
image

Revenim cu amănunte

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite