Accident pe DN11. Două persoane grav rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane au fost rănite grav, marţi, în urma unui accident pe DN11, la Cernat, judeţul Covasna, după ce o maşină a depăşit o alta într-o zonă în care această manevră era interzisă, intrând într-un şanţ, în timp ce autoturismul care venea din faţă a intrat pe contrasens, într-un alt autovehicul.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Buzsi Andrea, a declarat că Ionică S., de 37 ani, cu domiciliul în satul Unirea, oraşul Odobeşti, judeţul Vrancea, conducea un autoturism dinspre Târgu Secuiesc către Braşov, iar la un moment dat a depăşit o maşină într-o zonă în care această manevră era interzisă, intrând într-un şanţ. În acelaşi timp, din sens contrar circula regulamentar autoturismul condus de Cristi Nicuşor, în vârstă de 20 ani, care, pe fondul lipsei de experienţă, s-a speriat, a frânat brusc şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un autoturism înmatriculat în judeţul Braşov, condus de Sandu B., în vârstă de 59 de ani.

Autoturismul de Braşov a fost tamponat, de asemenea, şi din spate, de o maşină înmatriculată în judeţul Bacău, condusă de Emanuel Damian M. În urma accidentului au fost răniţi Ionică S., şoferul care a depăşit neregulamentar, şi Cristi Nicuşor C. Ambii au suferit fracturi şi au fost duşi la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe, respectiv la Spitalul Municipal Târgu Secuiesc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite