Un jandarm a ucis un poliţist şi pe logodnica acestuia într-un accident pe DN1 UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident s-a produs  în jurul orei 10,15, pe DN1, pe Dealul Perşani.

14.40

Ambii conducători auto decedaţi în urma accidentului erau angajaţi MAI. Surse au declarat pentru Adevărul de Seară Braşov că şoferul care a intrat în depăşirea camionului lucra ca jandarm în judeţul Hunedoara.

image

Depăşirea imprudentă a dus şi la moartea viitoarei soţii a poliţiştului făgărăşean. Poliţiştul era divorţat şi avea o nouă relaţie de câţiva ani. Acesta urma să se recăsătorească în mai puţin de o lună, cu actuala sa logodnică.

image

12.40

Potrivit poliţiştilor, un conducător auto, aflat în autoturism cu soţia sa, care se îndrepta către Făgăraş, a intrat în depăşirea unui camion. Maşina acestora s-a izbit frontal de un alt autoturism care se deplasa pe contrasens.

image

Impactul deosebit de violent a dus la decesul şoferului care a efectuat depăşirea, dar şi la decesul agentului de poliţie care conducea cealaltă maşină şi al pasagerei aflată pe locul din dreapta acestuia. Soţia şoferului imprudent a fost grav rănită şi a fost transportată de urgenţă la spital.

image

La locul accidentului au intervenit trei echipaje ale SMURD-ului şi unul de descarcerare. Victimele decedate au rămas prinse între fiarele maşinilor, iar manevrele de descarcerare au durat mai bine de două ore. Circulaţia a fost reluată în urmă cu doar căteva minute.

image

12.00

În accident şi-au pierdut viaţa un agent de poliţie de la Făgăraş şi alte două persoane. Potrivit IPJ Braşov, agentul de poliţie nu este vinovat de producerea accidentului.

image

11.30

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar una a fost grav rănită, în urma accidentului de pe DN1.

Coliziunea a avut loc între două autoturisme, în timpul unei depăşiri periculoase.

Circulaţia este blocată pe drumul naţional 1, între localităţile Vlădeni şi Perşani.

image

Poliţiştii le recomandă şoferilor rutele ocolitoare: DN73- Braşov- Râşnov-DN73A-Râşnov-Şercaia şi DJ 112A-Codlea- Vuulcan- DN73A-Râşnov-Şercaia.

11.00

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, lt. Ciprian Sfreja, sunt doi morţi. La locul accidentului au plecat mai multe autiospeciale de descrcarerare şi SMURD.

Revenim cu amănunte!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite