Unde vă puteţi distra în weekend la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu rataţi finalul de stagiune de la Operă, dar nici spectacolele de teatru sau concertele din cluburi.

Spike va face spectacol vineri, 29 iunie, la Trippin Cafe. Vă aşteaptă o seară cu hip hop de calitate.Preţ: 20 Lei.
Sâmbătă, 30 iunie, pregatiţi-vă pentru o experienţă unică, ATB live show la Kasho Club! Bilet de intrare:50 de lei in avans, 70 de lei in ziua evenimentului, la intrarea in club.
2 Zece Band vor concerta în Times Braşov sâmbăta seară de la ora 22.00. Preţ: 10 Lei. Tot sâmbătă, 30 Iunie, Arhive Ultralounge vă invită la un party de neuitat alături de Aleka...un DJ într-o continuă ascensiune.

Spectacole de teatru.

La teatrul "Sică Alexandrescu" vineri , 29 iunie, de la ora 19.00 este programat spectacolul "Cel de lângă tine" de David Lindsay-Abaire. Preţul biletelor: 10 lei, Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.
Sâmbătă, 30 iunie, de la ora 19.00 este "Autostrada" de Neil LaBute. Preţul biletelor: 10 lei, Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.

Duminică, 1 iulie, este programat "Sectorul „S" de Emanuel Pârvu, la sala Studio, ora 19.00. Preţul biletelor: 10 lei, Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.

Duminică, 1 iulie, la Teatrul de Copii Arlechino la orele 10.30 şi 12.00 este premiera piesei „Păcală în satul lui" de Valentin Dobrescu. Regia tehnică: Adrian Stinge. Preţ bilet, 7 lei.

Traviata la Operă

Opera Braşov pune în scenă sâmbătă, 30 iunie, de la ora 18.30, un spectacol cu ocazia închiderii stagiunii "Traviata" de G. Verdi. Biletele costă 30 lei, respectiv 15 lei

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite