Unde vă puteţi distra în weekend la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii sunt aşteptaţi în cluburi la petreceri incendiare, dar şi la spectacole de teatru şi operă.

Invitaţi în Trippin Cafe vineri seara sunt THE MODEL şi JB, iar sâmbătă seară GOJIRA şi Dex.
Clubul Rockstad vă invită sâmbătă, pe 10 martie, la concertul celor de la E.M.I.L. Tot sâmbătă seara, în premieră pentru Brașov, Divizia sexy vine la Kasho Club! Bilet de intrare: 20 lei.

Pentru cei care merg în Bamboo, Andra va susține sâmbătă seară un concert.
Duminică seară sunteţi invitaţi să participaţi în Social Pub, de la ora 20.00, la un eveniment nonconformist, numit teatrul social.

Seară literară la bibliotecă

Biblioteca Județeană "George Barițiu" Brașov și Facultatea de Litere a Universității Transilvania Brașov vă invită vineri, în cadrul Serilor Barițiu, la "O oră cu Matei Vişniec". Întâlnirea cu scriitorul român, stabilit în Franţa, va fi însoțită de lansarea a trei cărți editate în 2011 în România și urmată de o sesiune de întrebări din public și discuţii. Evenimentul va avea loc vineri, 9 martie, la Mansarda Casei Baiulescu, începând cu ora 17.00.

Spectacol de teatru şi operă

În acest weekend, la Teatrul Dramatic sunt programate următoarele piese: Vineri seară, de la ora 19.00, este "Jake şi femeile lui" de Neil Simon. Regia aparţine lui Petre Bokor. Preţul biletelor: categoria I - 11 lei; categoria II - 9 lei. Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei
Sâmbătă seară se joacă piesa "D'ale Carnavalului " de I.L. Caragiale. Regia e semnată de Şerban Pui. Preţul biletelor: 13 lei. Preţ redus pentru elevi, studenţi: 10 lei.
Duminică, de la ora 19.00 este programată piesa "Casa" de Evgheni Grişkoveţ şi Anna Matison. Regia aparţine lui Cristi Juncu. Preţul biletelor: categ. I. 11 lei; categ. II. 9 lei. Preţ redus pentru elevi, studenţi: 5 lei.

Teatrul pentru copii "Arlechino" Braşov îi invită duminică pe copii la spectacolul "Frumoasa din pădurea adormită" de Adela Moldovan după Charles Perrault. Spectacolul are două reprezentaţii de la 10:30, respectiv 13:00. Preţul unui bilet de intrare este 7 lei.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 18.30, artiştii Operei Braşov vă invită la spectacolul „Carmen" de George Bizet.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite