Un criminal care a ucis pentru trei ouă, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Rusu şi-a recunoscut fapta Foto. Flavia Cistian
Nicolae Rusu şi-a recunoscut fapta Foto. Flavia Cistian

Nicolae Rusu , tânărul de 24 de ani, din localitatea braşoveană Dăişoara care a ucis o pensionară şi apoi i-a aruncat trupul într-o fântână a fost trimis în judecată. Mobilul crimei au fost câteva ouă pe care suspectul a vrut să le fure din gospodăria bătrânei.

Dosarul a fost trimis judecătorilor Tribunalului Braşov care vor trebui să dea o sentinţă la finalul procesului care va începe în săptămânile viitoare.

Drama s-a petrecut luna aprilie, în satul Dăişoara, comuna Ungra, judeţul Braşov. Concubina lui Nicolae Rusu (24 de ani) a vrut să facă o ciorbă de salată, dar pentru că nu avea ouă, tânărul de 24 de ani s-a oferit să îi aducă el cele necesare. Aşa că a mers în gospodăria unei vecine, Ana Bucuţă, de 81 de ani, de unde mai furase alimente şi în 2009. Tânărul a fost sigur că poate lua liniştit trei ouă, mai ales că bătrâna locuia singură, suferea de un handicap locomotor şi se deplasa cu ajutorul unui cadru. Spre marele lui ghinion, femeia l-a văzut.

Speriat că va ajunge pe mâna Poliţiei, bărbatul a pus mâna pe o bucată de lemn pentru foc şi a lovit-o pe bătrână în cap, de mai multe ori, apoi a aruncat-o în fântâna din curtea casei. După comiterea faptei, tânărul a fugit. Spre seară, o vecină de-a victimei, care avea grijă de ea, a mers să o viziteze, dar a găsit poarta închisă. Atunci, a cerut ajutorul unui poliţist comunitar şi, împreună, au intrat în gospodăria femeii. Au căutat-o pe bătrână peste tot, până când au descoperit-o moartă, cu picioarele în sus, în fântână. Speriată, vecina a sunat la Poliţie. Suspectul a fost prins rapid şi şi-a recunoscut faptele.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite