Un italian şi un bulgar făceau trafic cu maşini de lux furate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii braşoveni de la Serviciul de Investigaţii Criminale au reuşit să prindă doi străini specializaţi în furturi de maşini de lux.

Totul a început în urmă cu trei zile când doi bărbaţi din Făgăraş s-au prezentat la RAR şi au cerut identificarea unui autoturism de lux din Italia, ocazie cu care s-a stabilit că seria de şasiu de pe autoturismul în discuţie nu este conformă, caracterele componente fiind aplicate neuniform şi că seria motorului nu este vizibilă, fiind polizată.

De asemenea, s-a constatat că deşi în cartea de identitate auto menţionează că autoturismul este fabricat în anul 2010, acesta prezintă elemente de caroserie corespunzătoare anului 2008. Criminaliştii au descoperit şi să autoturismul prezinte urme cum că ar fi fost furat.

Făgărăşenii care intenţionau să cumpere autoturismul l-au dat înapoi falşilor proprietari. Poliţiştii au urmărit fiecare mişcare şi au reuşit să -i prindă pe cei doi suspecţi. Cercetările au arătat că bărbaţii au înmatriculat în România mai multe maşini de lux, dintre care două furate din Italia. Cei doi au fost arestaţi pentru tăinuire, fals şi uz de fals.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite