Un braşovean stă opt ani la puşcărie după ce şi-a atacat propria fiică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspectul a fost reţinut
Suspectul a fost reţinut

Tribunalul Braşov l-a condamnat la opt ani de închisoare pe bărbatul care în decembrie anul trecut şi-a înjunghiat fiica de 15 ani.

Florin Mariaş (51 de ani) a băut peste măsură şi s-a luat la ceartă cu fiica sa. Sub aburii alcoolului, Florin Mariaş a pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi a înjughiat-o pe minoră în abdomen, copila fiind la un pas de moarte.

Bărbatul, originar din Budila, este cunoscut ca fiind un individ agresiv şi un beţiv notoriu. Florin Mariaş este tatăl a şapte copii. Toţi sunt instituţionalizaţi în centre de plasament din judeţul Braşov, după ce soţia lui l-a părăsit, sătulă de bătăile şi beţiile lui. „Fiica pe care a înjunghiat-o venise în vizită la el în luna noiembrie şi în 28 noiembrie asistenţii maternali au venit după ea. Nu au reuşit să o ia fiindcă tatăl i-a ameninţat şi i-a fugărit, la fel cum a procedat şi în cazul celorlalţi copii ai săi", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, prim-procurorul Lucreţia Teleky.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite