Un braşovean şi-a incendiat concubina cu benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:newsbv.ro
Foto:newsbv.ro

Incidentul s-a petrecut pe strada Violetelor. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar concubinul ei a fost reţinut de poliţie.

Vecinii au povestit că băbratul este violent din fire, iar duminică după o ceartă a turnat benzină peste femeie şi a aprins o bricetă

„Ea munceşte, el fusereşte, pe la maşini. Seara, dimineaţa - scandal, bătăi. Azi el a băut, ca de obicei. Ea a zis: iar ai băut, mi-ai luat banii am datorii la bancă. Eram cu uşa deschisă şi am auzit că el zicea că-i dă foc. Eu am zis că nu mă bag. Apoi am auzit că el trânteşte uşa şi pe ea strigând «Oameni buni, ajutor!». Eu am venit, am dat cu piciorul în uşă şi i-am zis «Deschide uşa că o sparg». A deschis el uşa şi am văzut că ea ardea. Am luat o pătură, am pus-o pe ea şi am tras-o afară. A vrut să o mai lovească, deşi ardea. Cred că i-a dat foc cu benzină, că hainele astea miros a benzină", a povestit o vecină, citată de braşovultau.ro.

Femeia este acum internată la Spitalul Judeţean Braşov cu arsuri serioase. Are nevoie de luni bune de tratament pentru a-şi reveni.

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite