Un bărbat avea acasă o adevărată fabrică de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prahoveanul de 42 de ani a făcut bani frumoşi din producerea ţigărilor şi vânzarea lor pe piaţa neagră.

Poliţiştii braşoveni l-au oprit pe suspect pe DN1 pe drumul spre Făgăraş. În urma controlului efectuat, polițiștii au identificat în autoturismul respectiv cantitatea de 9.200 țigări,dintre care 8400 ambalate în pachete ce nu aveau marcaje fiscale de acciză și 800 produse în Republica Moldova,fără documente legale de proveniență.

În baza unei autorizații emise de Tribunalul Brașov,polițiștii s-au deplasat,în aceeași zi,la domiciliul prahoveanului,unde au efectuat o percheziție,ocazie cu care a fost identificat un dispozitiv artizanal de producere țigări. S-a stabilit că suspectul producea țigări la domiciliu,cu ajutorul dispozitivului respectiv,cercetările continuând pentru stabilirea modului de procurare a tutunului și pachetelor goale de țigări.

Suspectul a fost reținut de polițiști,sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală,conform Legii 241/2005 și prezentat Tribunalului Brașov,care a dispus cercetarea lui în stare de libertate,cu măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite