Ultimele pregătiri de schi Poiana Braşov. Vedeţi pe ce pârtii se va schia în această iarnă GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:ski trip.ro
Foto:ski trip.ro

Administratorii domeniul schiabil se pregătesct intens şi fac ultimele retuşuri pentru ca schiorii să fie în siguranţă.

În perioada următoare se vor verifica instalaţiile de producere a zăpezii, în vederea punerii în funcţiune a tunurilor şi lăncilor de zăpadă, după ce a fost umplut şi lacul de acumulare construit anul trecut pentru alimentarea sistemului. Acest lac de acumulare se află pe platoul Ruia şi are o capacitate de 140.000 de metri cubi. Se vor monta plase de siguranţă pentru schiori pe pârtii, dar şi în zonele unde cad pietre, scrie monitorulexpres.ro.

Cea mai lungă pârtie de schi este în Poiana Braşov

În Poiană se va schia, în această iarnă pe pîrtia Drumul Roşu, (5,8 kilometri) şi variantele sale, de 2,95 kilometri lungime, pe pîrtia Lupului (2,62 kilometri) şi variantele pentru pîrtia Lupului (1,84 kilometri), pe Sub Teleferic (2,86 kilometri) şi Kanzel (0,80 kilometri)- toate considerate dificile, pe pîrtiile Sulinar (2,82 kilometri) şi variantele sale (1,70 kilometri), de dificultate medie, pe Bradul (0,50 kilometri) şi Stadion (0,10 kilometri), de dificultate uşoară.

Noua hartă a domeniului schiabil din Poiana Braşov

infografie

După finalizarea primei etape de extindere şi modernizare a domeniului schiabil, în Poiană există acum 24,5 kilometri de pîrtii şi două instalaţii noi de transport pe cablu, care au dus la creşterea capacităţii de transport pe cablu cu 11.300 de turişti pe oră, mai scrie monitorulexpres.ro.

Click pe poze pentru mai multe imagini din Poiana Braşov

Foto: Adevarul
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite