Ultimele cuvinte ale unui braşovean înainte de dispariţie:„Te pup dulce“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Şona, tată a doi copii, a dispărut fără urmă acum două săptămâni.

Familia se teme pentru ce este mai rău. Cu o zi înainte de dispariţie Ovidiu Raita s-a îmbătat şi chiar a vrut să se spânzure în curte din cauza problemelor financiare. El a fost oprit, însă, de soţie, care apoi a plecat cu copiii la soacra ei, în apropiere, să-l lase pe bărbat să se calmeze.

Când s-a întors acasă, bărbatul dispăruse. După patru zile de aşteptare, în data de 10 mai, femeia a anuntat poliţia. Aceştia au găsit într-o agendă un mesaj de adio: „Te rog, Cristina, să ai grijă de copii, că eu o să vă trimit bani de departe. Nu mai suport această situaţie şi mai bine am plecat decât să fac alte minuni. Spune-i lui Costel că o să-i trimit datoria în două luni. În aceste momente nu mai judec bine. Te pup dulce".

De atunci poliţiştiiîl caută fără încetare pe bărbat. Acesta are 1,65-1,70m înălțime,65-69 kg,constituţie astenică,păr castaniu,tuns scurt,cu început de calviţie, ochii căprui și o cicatrice deasupra buzei stângi,iar în momentul dispariției era îmbrăcat cu pantaloni kaki,bocanci negri și tricou cu mânecă scurtă de culoare închisă.Persoanele care pot da relații cu privire la acest caz sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție,sau telefonic,prin serviciul gratuit 112.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite