Trei tabere şcolare vor fi modernizate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tabăra de la Predeal are doar 75 de locuri. Foto: Arhivă
Tabăra de la Predeal are doar 75 de locuri. Foto: Arhivă

Acestea au fost preluate în administrare de primăria municipiului Braşov, vor fi reabilitate până la sfârşitul acestui an.

Licitaţia va avea loc la data de 26 iulie, firma cîştigătoare avînd apoi termen pînă la 5 decembrie să întocmească studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic pentru reabilitarea celor trei tabere şcolare. Două dintre cele trei tabere se află la Timişul se Sus- colonia 1 şi 2, iar cea de a treia, la Dîmbul Morii, scrie monitorulexpres.ro.

„Mă bucur că am reuşit să preluăm anul trecut o mare parte din taberele şcolare din municipiul Braşov şi putem începe acum demersurile pentru reabilitarea lor. Ne gîndim la posibilitatea ca împreună cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Braşov să creem o serie de parteneriate cu tabere din alte zone ale ţării, cum este, de exemplu, cea de la Năvodari. Astfel, copiii din Braşov ar putea merge vara la mare, în timp ce elevii de acolo ar putea veni la munte. Acesta a fost un sistem care a funcţionat foarte bine înainte şi cred că prin eforturile noastre le putem aduce copiilor această bucurie", a spus primarul George Scripcaru, citat de monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite