Trei bărbaţi au furat parapeţii de protecţie de pe un drum european din Băile Tuşnad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hoţii, doi din Covasna şi unul din Harghita, au fost prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce furau parapeţi de protecţie de pe marginea Drumului European E 578, punând în pericol siguranţa rutieră.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Harghita, Gheorghe Filip, a informat, joi, că trei bărbaţi au fost prinşi, miercuri, de un echipaj al Poliţiei oraşului Băile Tuşnad în timp ce demontau şi încărcau într-o căruţă mai mulţi parapeţi metalici (glisiere) de protecţie amplasaţi pe marginea E 578, la ieşirea din staţiune către municipiul Sfântu Gheorghe.

Poliţiştii au stabilit că este vorba despre doi bărbaţi în vârstă de 32 de ani din comuna Bodoc, judeţul Covasna, şi un tânăr de 20 de ani, din comuna Sânmartin, judeţul Harghita.

Până să fie prinşi, cei trei au reuşit să demonteze nouă parapeţi şi trei stâlpi metalici, bunuri care au fost ridicate în vederea restituirii lor părţii vătămate, respectiv Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Harghita.

Cei trei bărbaţi riscă pedeapsa cu închisoarea de la trei la 15 ani. Nu este pentru prima oară când se fură parapeţii de protecţie de pe marginea drumurilor din judeţ, acesta fiind al doilea caz petrecut în zona Băile Tuşnad în ultima lună.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite