Transilvania, promovată la Târgul de Turism de la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul Târgului de Turism de la Brașov a fost prezentat proiectul de promovare a circuitului turistic medieval din Transilvania, proiect care a primit o finanţare de peste 1 milion de lei.

Proiectul "Circuit turistic medieval în Transilvania" cuprinde realizarea unor materiale de promovare (broșuri, calendare, agende, hărți turistice etc.) și a unui portal de promovare ce conține informații complete despre cetățile, castelele și bisericile medievale fortificate din județele Brașov, Mureș și Sibiu (www.transilvania-medievala.ro).

"Prin intermediul acestui portal, fiecare turist va putea să-și construiască propriul circuit în funcție de timpul, resursele financiare sau transportul avute la dispoziție. Astfel oricine se bucură de cel puțin o zi liberă are acum posibilitatea de a câștiga mai mult decât odihnă și relaxare. Un circuit turistic medieval oferă vizitatorilor o imersiune în tradițiile, istoria și cultura Transilvaniei", a declarat Horia Moașa, președintele ARPCPS, citat de newsbv.ro.

Pe lângă materialele și portalul de promovare, asociația va organiza o caravană de expoziții foto de mari dimensiuni cu obiectivele medievale din Brașov, Mureș și Sibiu în șase orașe importante din România:

„Această caravană va începe în Brașov, în data de 6-8 aprilie 2012, în Piața Sfatului și va continua în Tg. Mureș, Sibiu, București, Timișoara și Iași. Încercăm să aducem obiectivele medievale din Transilvania mai aproape de oameni și să-i determinăm să ia parte la diverse circuite medievale din Transilvania. Pe tot parcursul caravanei vom avea susținerea unei campanii media puternice în ziare, la radio și televiziuni", a declarat Astrid Hamberger, vicepreședintele ARPCPS, citat de newsbv.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite