Trafic îngreunat la Braşov. A nins abundent azi-noapte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu viteză redusă şi să iasă cu maşina pe şosea doar dacă este absolut necesar. În plus, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a instituit şi restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri naţionale din judeţ.

E vorba de DN 1 Bucureşti-Braşov, restricţionat pentru vehicule cu masa mai mare de 7,5 tone; DN 1 sectorul Braşov-Veştem-Sebeş-Turda (doar sensul către Braşov), restricţionat pentru vehicule cu masa mai mare de 7,5 tone; DN 1A Bucureşti -Săcele, restricţionat pentru vehicule de peste 7,5 tone; DN 71 Bâldana-Sinaia, restricţionat pentru vehicule de peste 7,5 tone; DN 73 Brasov -Pitesti, restrictionat pentru vehicule de peste 7,5 tone; DN 13 Târgu Mures - Braşov, restrictionat pentru vehicule de peste 7,5 tone.

CNADNR roagă participanţii la trafic să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră în vederea prevenirii ambuteiajelor. De asemenea, conducătorii auto trebuie să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere existente şi să echipeze vehiculele adecvat (cauciucuri de iarnă, lanţuri, lopată).

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite