Topul firmelor, diseară la Aro Palace

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov va premia, cele mai bune firme braşovene, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a galei „Premiile Excelenţei în Afaceri 2012".

În top sunt 800 de firme care au avut rezultate deosebite, patru dintre acestea - Aro Palace, Bad Rulmenţi, TINO şi Carpatex - fiind o prezenţă constantă în top timp de 18 ani.

Se vor acorda o serie de premii: categoria principală este „Excelenţa în afaceri" unde vor fi premiate firme din 15 domenii de activitate, premii pentru exportatorii de succes, premii pentru proiecte de succes implementate cu fonduri europene, premii pentru responsabilitate socială. De asemenea, va fi răsplătită şi activitatea de cercetare-dezvoltare prin premii de excelenţă. Pe lîngă acestea se vor mai acorda premii speciale şi pentru eficienţă în managementul mediului şi pentru creativitate.

Condiţia principală ca o firmă să fie inclusă în top este ca aceasta să fi fost prezentă în ultimii 18 ani cel puţin de două ori în Topul Firmelor şi să fi avut cel puţin o prezenţă în ultimii trei ani. Validarea firmelor pentru „Premiile Excelenţei în Afaceri 2012" se face pe baza informaţiilor primite de la Registrul Comerţului şi ANAF, scrie monitorulexpres.ro.

-

Braşov



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite