Tinerii curajoşi pot deveni pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto.arhivă
Foto.arhivă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov recrutează candidaţi pentru concursul de admitere - sesiunea 2012 la Şcoala de subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, jud. Prahova.

Pentru nevoile unităţilor subordonate Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă fiind scoase la concurs 50 locuri. Durata studiilor la Şcoala de subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti este de 2 ani. Înscrierea candidaţilor se va face, până la data de 10.08.2012.

Informaţii suplimentare privind graficul admiterii, datele de prezentare, valoarea taxei de înscriere, etapele şi probele de concurs, tematica şi bibliografia, condiţiile de înscriere vor putea fi accesate la adresele www.scoaladepompieri.ro sau www.ISUJBV.ro.

Înscrierea candidaţilor pentru concursurile de admitere se face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei" al judeţului Braşov str. Mihai Viteazu, nr. 11 - Biroul resurse umane. Telefon: 0268/428888. Interior 130.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite