Testaţi-vă gratuit auzul. Statisticile arată că tot mai mulţi tineri au probleme

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vizita la cabinet se poate face doar pe baza unei programări
Vizita la cabinet se poate face doar pe baza unei programări

Puteţi beneficia de o consultaţie gratuită până la sfârşitul lunii la Clinica Audio-Optica. La Brașov, clinica are sediul pe strada Al. I. Cuza nr. 37.

Examinarea constă într-o serie de investigaţii precum: audiograma tonală, audiograma vocală, vizitatorii beneficiind inclusiv de interpretarea rezultatelor.

„Pacienţii depistaţi cu deficienţe de auz au fost diagnosticaţi, informaţi şi consiliaţi de către specialişti instruiţi în Germania, astfel încât să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea socială totală (în cazurile de surditate)", se arată în comunicatul companiei.

Statisticle arată că în prezent numărul persoanelor cu scăderi de auz depăşeşte ca procent pe cel al persoanelor cu probleme de văz, potrivit studiilor, 12 - 14% din populaţia globului suferind de pierderi de auz.

Totodată, numărul tinerilor care au o pierdere de auz este în creştere deoarece aceştia obişnuiesc să asculte muzică la volum ridicat la playere sau ipod-uri şi frecvetează discoteci.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite