Terasele Braşovului îşi deschid porţile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din păcate distracţia se încheie la ora 22.00, iar terasele nu au voie să difuzeze muzică sau să monteze televizoare.

De săptămîna viitoare, deţinătorii localurilor din centrul vechi care vor să amenajeze terase vor putea depune solicitarea şi documentaţia necesare obţinerii unui abonament de ocupare a domeniului public pentru acest lucru.

Tariful este 2,4 lei/mp/zi. . Regulile pentru amplasarea teraselor rămân aceleaşi ca şi anul trecut. Se păstrează obligativitatea de a termina programul la ora 22.00, iar în noul regulament s-a accentuat interdicţia de a nu se difuza muzică şi de a nu amplasa televizoare, potrivit monitorul expres.

Solicitanţii de terase trebuie să aibă punct de lucru într-una dintre clădirile din vecinătate, în care să funcţioneze o unitate de alimentaţie publică tot timpul anului, trebuie să asigure toaletă la mai puţin de 50 m de terasă, să aibă meniurile în limba română şi într-o limbă de circulaţie internaţională, să respecte normele şi autorizaţiile referitoare la tipul de mobilier (care poate fi doar din lemn sau fier forjat, după modele aprobate de Direcţia Judeţeană pentru Cultură şi Patrimoniu Naţional Braşov) şi spaţiile de acces, potrivit monitorulexpres.ro.

Nerespectarea prevederilor regulamentului se sancţionează cu amendă între 500 şi 1.000 de lei, care poate fi completată cu dezafectarea terasei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite