Teatru, operă şi petreceri în cluburi la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În weekend aveţi de ales între şase spectacole de teatru, două de operă şi multe petreceri incendiare în cluburi.

Diseară, Alex Niggemann, Optick, Proof, Vygo&Aleka sunt invitaţi la Cyclic Night în clubul Kasho. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Trippin Cafe vă invită tot vineri seară la petrecere cu muzica excelentă în compania celor de la Aria Urbana. Deschiderea va fi facută de Gipsy Theft Audio şi Zabbo feat. Hiperdiya. Preţ bilet intrare 10 lei. Vineri,17 februarie în Bamboo va fi o petrecere tematică marca Pacha Lounge.... Black & White Party..

Sâmbătă, pe 18 februarie, în clubul Rockstadt vor concerta clujeni de la Truda, celebri prin scenetelor lor cu tematică. Sâmbata, 18 februarie, la Kasho va fi concertul fermecătoarei artiste Mya. Câştigătoarea unui premiu Grammy, Mya celebrează 13 ani de activitate intensă în industria showbizz-ului. Ea a colaborat în cariera ei cu Christina Aguilera, Lil' Kim, Pink si Missy Elliot. Piesa "Lady Marmalade" a făcut-o celebră în toată lumea. Bilet de intrare: 20 lei. Sâmbăta, Bamboo Brasov ţi-a pregatit un concert cu Anda Adam.
Duminică seara, de la ora 20.00, eşti aşteptat la o seară de Tango Argentinian - Milonga la Social Pub! Intrarea este liberă.

Operă şi teatru

Opera Braşov vă invită la acest sfârşit de săptămână la două spectacole. Sâmbătă, 18 februarie, de la ora 18:30 la Sala Operei se va pune în scenă "Contesa Maritza" de E. Kálmán.

Duminică, 19 februarie, se va pune în scenă tot de la 18:30 la Sala Operei "Liliacul", operetă de J. Strauss.

Biletele costă 20 respectiv 10 lei şi se găsesc la sediul Operei din str. Bisericii Române nr. 51.
În acest weekend la Teatrul Dramatic sunt programate următoarele trei spectacole:
Vineri, de la ora 19.00 e programat la sala mare, spectacolul Jake şi femeile lui de Neil Simon.
Sâmbătă, e programat Forma lucrurilor de la ora 19.00, de Neil LaBute. Regia: Gelu Colceag

Duminică, tot de la ora 19.00 este spectacolul Despre iubire la om, dramatizare de Niculae
Gunoierul de Mimi Branescu, în regia lui Andrei Ralea va fi în Times Pub din Braşov. Biletele se vor achizitiona la intrarea în sala de spectacol.

În Ritmo Cafe, tot duminică, de la 18.30, are loc spectacolul Toxic Love - O poveste de dragoste începută fulgerător într-un bar, cu umor şi ironie fină alături de Dorina Roman şi Dan Zorila.

Teatrul de Copii Arlechino Braşov vă invită duminică la spectacolul pentru copii Povestiri de buzunar de Liviu Steciuc, de la orele 10:30 şi 12. Preţ bilet: 7 lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite