Târg imobiliar la Braşov Business Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începând de astăzi şi până duminică, cele mai mari societăţi specializate în imobiliare, asigurări dar şi băncile îşi prezintă oferta. Braşovenii aflaţi în căutarea unei locuinţe îşi potm găsi aici casa perfectă.

Vizitatorii târgului vor putea alege locuinţa ideala, analizând ofertele prezentate, vor beneficia de consultanta financiara si legala, având deasemenea si posibilitatea de a profita de oportunităţi de cumparare/inchiriere pentru terenuri si spatii comerciale.

Trebuie mentionat un fapt deloc de neglijat : majoritatea dezvoltatorilor vor avea cu acest prilej OFERTE SPECIALE care merg de la discounturi considerabile , pana la oferirea GRATUITA de aparatura electrocasnica , autoturisme.

Printre cei 28 de expozanti se numara cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din zona: ALPHAVILLE, AVANTGARDEN 2, AVANTGARDEN 3, BRASOV BUSINESS PARK, CARTIER CORONA, CARTIER POIANA NARCISELOR, CASA NOBEL, ESSER SG REZIDENTIAL, GREEN VILLE RESIDENCE, PARADISUL VERDE, PRIVILEGIO, SANPETRU RESIDENCE, SUB CETATE APARTAMENTES, SATURN RESIDENCE, STUPINII NOI, URBAN INVEST.

Pentru a va face vizita cat mai placuta la Brasov Business Park, in paralel cu Targul Imobiliar Brasov, Kron-Tour Expo Fairs & Exhibitions a organizat si expozitia foto "ARHITECTURI". Autorul, Dan Dinu, are peste 70 de lucrari fotografice acceptate in saloane de fotografie nationale si internationale, si este artist al Federatiei Internationale de Arta Fotografica cu distinctia AFIAP.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite