Târg de toamnă şi Ziua Recoltei în Pieţele din Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevarul
Foto:Adevarul

În cartierele Triaj şi Răcădău, unde nu există pieţe permanente vor funcţiona unele volante. Braşovenii pot cumpăra la târg fructe şi legume autohtone, recoltate în această toamnă.

Târgul de toamnă se va desfăşura în toate pieţele din municipiul Braşov. La Bartolomeu, târgul se va desfăşura în piaţa existentă, acolo unde, pe lîngă locurile clasice de vînzare, va fi amenajată, în această perioadă, şi o expoziţie de legume - fructe în faţa pieţei, dar şi o locaţie pentru comercializarea unor produse din carne la grătar.

O expoziţie de fructe - legume va fi amenajată şi în zona Pieţei Tractorul, pe pietonalul din strada Olteţ, în timp ce la Piaţa Dacia, în faţa tronsonului I, va fi amenajată o rulotă cu carne şi produse din carne, şi două grătare pentru mici şi produse la grătar. În centrul Pieţei Dacia se vor comercializa, de asemenea, must şi produse din carne la grătar, iar în zona bazinului de apă va fi amenajată o locaţie unde un producător va vinde raci, atît vii, cît şi preparaţi, scrie monitorulexpres.ro.

Şi în Piaţa Astra va fi o expoziţie de produse din carne. Acolo va fi etalat un porc întreg pîrlit, cu măr în gură, lîngă care vor fi amplasate grătare pentru berbec la proţap, mici şi alte preparate. Reprezentanţii primăriei pregătesc pe platoul pieţei şapte locuri de vînzare a produselor agricole vrac şi en-gros, scrie monitorulexpres.ro.

Duminică este „Ziua recoltei"

Producătorii cu care Municipalitatea a încheiat protocoale de colaborare, vor intra în oraş cu alai, prezentîndu-şi în care frumos decorate, recoltele din acest an. Ei vor fi însoţiţi de călăreţi îmbrăcaţi în portul popular specific zonei. Carele încărcate cu roade vor defila pe traseul strada Plugarilor - Piaţa Star - Dacia - Astra, unde se vor aşeza într-o piaţă volantă amenajată în fostul bazar.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite