Târg de cariere la Aula Universităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această ediție și-au anunțat prezența 25 de corporații multinaționale, companii naționale și locale, provenind dintr-o paletă extinsă de domenii ca: IT&C, BPO, vânzări, inginerie, consultanță, management, resurse umane, servicii financiare și bancare, marketing.

Târgul este deschi între 10.00 şi 16.00. „La Târgul de Cariere iau parte cei mai importanți angajatori din toate domeniile. Pe lista participanților la evenimentul nostru se regăsesc acele companii aflate într-o etapă de creștere, dezvoltare și care doresc să își completeze echipa cu tineri fie de entry level fie cu experiență pe un anumit domeniu de activitate. Bazându-ne pe edițiile anterioare, ne așteptăm ca și în această primăvară numărul și calitatea candidaților participanți să fie pe măsura ofertei. Vizitatorii Târgului de Cariere depășesc pragul numeric de 4.000, la fiecare ediție", declară Mihai Cotos, manager Târgul de Cariere.

Persoanele cu studii sau experiență pe segmentul IT, alături de vorbitorii de limbi străine sunt principalele vizate de companiile participante.
Tinerii cu vârsta până în 30 de ani, cu studii superioare sunt invitaţi să cunoască oferta companiilor participante, să poarte conversații cu reprezentanții departamentelor de resurse umane, să ceară detalii despre condițiile de angajare, cerințele și oportunitățile fiecărui job în parte, dar, mai ales, să primească din partea angajatorilor un feedback live pe CV-ul depus. Târgul va fi deschis şi miercuri inclusiv. Detalii şi pe www.targuldecariere.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite