Târg Slow Food în Piaţa Sfatului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto. Adevărul Braşov
Foto. Adevărul Braşov

La târgul deschis intre 12 si 13 aprilie veţi găsi cele mai bune produse tradiţionale cu care săvă umpleţi mesele în Noaptea Invierii.

Nu vor lipsi de pe tarabe drobul de miel sau din carne de porc, pasca si cozonaci, prajituri de casa, figurine din turta dulce cu coloranti naturali, paine pe vatra si branzeturi. Puteti completa meniul de sarbatoare cu vinuri ecologice autohtone de la Mihalt, palinca de Zalau sau de Bihor.

In afara produselor traditionale de sezon, oferta celor 40 de mici producatori participanti la targ include si produse de post, fructe, miere, gemuri naturale, ulei presat la rece, pastrav afumat si multe altele. Intre noutatile editiei se numara prajiturelele sasesti - Kleingeback si checul Guglhupf , pregatite de Familia Mistreanu din Valea Hartibaciului, precum si merisoarele zdrobite de la Suceava, care pot insoti cu succes friptura de Pasti.

Aceasta editie speciala a Targului Slow Food Roadele Pamantului® va gazdui un atelier de incondeiat oua, dupa modele din zona Schei, tara Barsei si Sacele. Tinerilor artisti de la Minisatul Sfantul Andrei li se vor alatura si copiii de la Gradinita 9 din Brasov, cu propriul lor atelier de decoratiuni pentru Pasti.

Piata este deschisa in intervalul orar 10.00-16.00, cu posibilitatea de prelungire, daca vremea o va permite.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite