Tabletele „made in Braşov“, succes total pe piaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Braşovenii de la Allview au vândut peste 15.000 de tablete de la lansarea gamei AllDro în decembrie 2010 până în prezent.

Raportat la estimările specialiştilor din piaţa IT din România, acest număr de unităţi reprezintă o cotă de piaţă de aproximativ 17% pe acest segment.
Gama de tablete DroSeries este formată în prezent din cinci modele de tablete în diverse configuraţii de memorie, conexiune la internet şi design. Tableta AllDro Speed este numărul unu în preferintele utilizatorilor datorită specificaţiilor avansate la un preţ accesibil.

Viitoarele dispozitive AllDro Speed Satellite şi AllDro Speed 3G vor avea ecran de 7" capacitiv, sub un centimetru grosime, procesorul grafic: Mali 400MP şi acces la cele mai populare magazine de aplicaţii.

„Pentru că ne dorim în continuare o creştere constantă a cotei de piaţă în luna iunie vom lansa două tablete în aceeaşi formulă accesibilă ca preţ. Prin funcţii 3G şi GPS integrate, noile modele vor atinge un nou nivel de performanţă în ceea ce priveşte mobilitatea şi conectivitatea", a declarat Lucian Peticilă, Manager General Allview.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite