Staţie de epurare la Bran

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:brasovultau.ro
Foto:brasovultau.ro

O parte din locuitorii comunei Bran sunt racordaţi la propria staţie de epurare a apelor uzate printr-un tronson de 4 kilometri de reţea de canalizare, scrie brasovultau.ro.

Acesta este doar o primă etapă a investiţiei ce se ridică la peste 2 milioane de euro iar autorităţile spun în maximum trei ani tot Branul şi chiar satele din împrejurimi vor fi racordate la reţeaua de captare a staţiei de epurare. Staţia de epurare a fost dată vineri folsinţă şi va deservi în primă fază aproximativ 5.000 de persoane.

"Lucrările au început în 2009 şi ne dorim ca în următorii 2-3 ani să reuşim să asigurăm şi restul reţelei de canalizare. Investiţia depăşeşte 2 milioane de euro şi ne dorim ca Consiliul Judeţean, Guvernul şi poate prin alte surse de finanţare pe care să le atragem să reuşim să ducem această investiţie la bun sfârşit" a declarat Gheorghe Hermenean, primarul Branului, citat de brasovultau.ro.

Fondurile pentru realizarea staţiei de epurare de la Bran au fost asigurate atât de Guvern cât şi de Consiliul Judeţean Braşov şi Consiliul Local Bran.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite