Şerban Huidu vorbeşte pentru prima dată despre tragedia de acum un an

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu

Şerban Huidu spune că va ajuta familiile victimelor şi recunoaşte că este vinovat de accident.

Șerban Huidu a comentat pentru Ring decizia judecătorilor, de a-l condamna cu suspendare, și motivația acestora. "Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt!...Nu sunt!...Sunt vinovat, pentru că eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere... aşa am şi pledat. Numai că de aici până la a demoniza omul e o distanţă foarte mare!", a spus Șerban, pentru sursa citată.

Şerban Huidu foto: Stelian Grăjdan

Click pe poze pentru mai multe imagini cu Şerban Huidu

Vedeta de televiziune spune că a vrut să ajute familia Balog şi că a virat într-un cont oferit de rudele acestuia salariul pe care îl câştiga Ştefan Balog, mort în accident. Şerban Huidu spune că acel cont a fost închis, dar că este continuă să trimită bani. Această poveste a fost adusă în discuţie şi în cadrul procesului penal. Avocatul lui Huidu a spus atunci că familia Balog a închis contun intenţionat. La termenul de jucată din luna iunie Fiul lui Ştefan Balog, şoferul Loganului li s-a adresat avocaţilor lui Huidu cu apelitivul „jigodii de oameni". Vizibil afectat de afirmaţie, lui Şerban Huidu i-au dat lacrimile.

Soţia uneia dintre victimele lui Huidu trăieşte cu pensie de 700 de lei pe lună

În plus, avocatul familiei Balog a spun că Şerban Huidu nu i-a ajutat pe clienţii săi aşa cum a susţinut şi că virat bani într-un cont al familiei Balog care era închis. Mai mult avocatul a susţinut că vedeta TV şi apărătorii lui Huidu ştiau acest lucru şi au vrut doar dă dea bine în ochii presei. Elena Balog i-a spus direct lui Şerban Huidu că nu a fost la ea acasă, aşa cum s-a spus pe anumite postul de televiziune. Şerban Huidu a recunoscut că nu a vizita-o pe femei şi a spus că el nu a afirmat niciodată că ar fi făcut-o. A mai spus că a sunat de două ori şi că i s-a înschs telefonul.

Fiul lui Ştefan Balog crede că Şerban Huidu ar fi trebuit să primească o pedeapsă cu executare. „Viteza a fost de vină. El a apăsat pe pedală. Dacă respecta viteza legală, poate oamenii aceeia nu ar fi murit. El este vinovat şi merită o pedeapsă cu închisoarea", a spus Mircea Balog.

Şerban Huidu ar putea plăti 800.000 de euro rudelor oamenilor pe care i-a ucis

Pe rolul instanţei este acum procesul civil. Rudele victimelor au cerut descpăgubiri de 800.000 de euro. Magistraţii au decis la primul termen ca familia Balog să promească o maşină identifică cu aceea distrusă în accident. Un nou termen în procesul civil este pe 4 decembrie.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite