Şerban Huidu s-a confesat pe blogul personal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu
Şerban Huidu a fost sobru pe toată durata procesului. Foto:Simona Suciu

Vedeta de televiziune se plânge că este urmărită în permanent de paparazii şi asigură familiile victimelor că nu se va opune despăgubirilor cerute.

„Trăiesc în ultime zile un santaj media de neimaginat! M-am deplasat la o petrecere organizată de Roton (o casă de discuri autohtonă şi un important jucător de pe piaţa media), ca să mă întâlnesc cu oamenii din industria în care activez! În interior am fost filmat non stop, pentru a se folosi limbajul: "ia uite, petrece după accidentul ăla teribil"! Jalnic şi patetic!

Soţia uneia dintre victimele lui Huidu trăieşte cu pensie de 700 de lei pe lună

Vreau să asigur rudele victimelor că nu mă întorc în prim plan în televiziune aşa cum greşit cred, şi că banii pe care i-am convenit îi dau în continuare în contul care a fost închis, deşi am avut o înţelegere pe care numai eu am decis să o respect! Îi rog şi pe ei, şi pe avocaţii lor, să conştientizeze realitatea şi să redeschidă contul pe care l-au închis! Nu vreau nimic înapoi! Orice aş face, suferinţa şi pierderile lor nu le pot alina!

Şerban Huidu ar putea plăti 800.000 de euro rudelor oamenilor pe care i-a ucis

În ceea ce priveşte actul de justiţie, el nu a fost influenţat în nici un fel, deşi s-a spus multe şi am fost demonizat că am cumpărat justiţia cu bani! Nu am contestat nimic, deşi puteam, pentru ca procesul să se termine repede şi oamenii să primească despăgubirile ce vor fi stabilite de către judecători. Ce am primit în schimb? Epitetele "drogat" sau "criminal odios", exprimările de genul "dacă eram eu luam 20 de ani" şi "în America era deja închis" se lovesc de jurisprudenţa existenţă!", scrie Huidu pe blogul său

Citeşte mai mult pe serbanhuidu.ro

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite