Şerban Huidu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cauza va fi soluţionatăde Judecătoria Braşov. Huidu va fi judecat pentru acciodentul din 16 octombrie 2011 în urma căruia trei persoane şi-au pierdut viaţa.

Decizia de trimitere în judecată a fost luată astăzi de magistraţii braşoveni. „Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, astăzi, 14.05.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului HUIDU ŞERBAN SEBASTIAN sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a relevat următoarea situaţie de fapt: La data de 16.10.2011, inculpatul, aflat la volanul unui autoturism, în timp ce se deplasa pe DN 1 din direcţia Predeal - Braşov, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autovehicul ce venea din sens opus", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

În expertiza tehnică a maşinii anchetatorii au stabilit că accidentul putea fi evitat, deoarece maşina nu a intrat în derapaj, cum a afirmat iniţial vedeta Prima TV. În acest raport, se mai precizează că la momentul impactului, bolidul condus de Huidu, rula cu viteza de 87 de kilometri pe oră deşi carosabilul era ud. De asemenea, raportul precizează că, în acea zonă, limita de viteză era de 50 km/h, iar acesta a intrat total pe contrasens.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite