Seniorii Braşovului sunt invitaţi să facă mişcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Grupul seniorilor pasionaţi de mişcare, care a participat la proiectul „Plimbări în cartier" (al Asociaţiei Colors) le recomandă egalilor lor să iasă la mişcare în Braşov, oferind 30 de idei de trasee.

Traseele pot fi parcurse de către persoanele trecute de 55 ani, cu un efort mic sau moderat. Dintre acestea cele mai familiare sunt în parcurile Tractorul şi Titulescu sau în zona centrului vechi din Braşov şi zona Schei, ca de exemplu un traseu care parcurge zona dintre str. Republicii şi Piaţa Unirii.

Traseele favorite ale seniorilor Colors sunt însă în mijlocul zonelor verzi care înconjoară oraşul: Dâmbul Morii, zona Iepure, Noua, zona Warthe, Poiana Stechil. Seniorii vor să adauge în program şi câteva excursii şi drumeţii la cetăţile din jurul Braşovului, prima pe listă fiind cetatea Râşnov.

În fiecare joi, de la ora 10.00 sunt organizate plimbări în cartier (următoarea plimbare este la Dâmbul Morii, joi, 14 iunie, întâlnirea este în faţa Casei Baiulescu din Livada Poştei). În fiecare sâmbătă, de la ora 10.00, vârstnicii pot lua parte la orele de mişcare şi stretching, în parcul Tractorul.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite