Se caută o fată care să fie imaginea Film Festival & Market 2013. Premiile sunt consistente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Brasov International Film Festival & Market anunta debutul unei competitii care se adreseaza femeilor rezidente in zona Brasovului (fara restrictii de varsta) care doresc sa devina imaginea oficiala a Festivalului International de Film din Brasov 2013.

Competitia va avea o singura castigatoare. Premiul esre de 1.500 de euro. Fotografia castigatoarei va fi inclusa pe afisul Festivalului din 2013. Castigatoarea va fi prezentata oficial mass-mediei nationale si internationale pe data de 15 Mai 2013, iar publicului larg in seara deschiderii Festivalului;

Castigatoarea va primi un rol intr-unul dintre filmele regizate de Bruno Pischiutta şi va avea posibilitatea de a participa la International Film Workshops 2013, ce sunt coordonate de Daria Trifu. În plus, va primi un contract exclusiv sau non exclusiv (la alegere) din partea Brasov Talent Agency.


Participantele care doresc sa aplice la acest concurs trebuie sa trimita pe adresa info@rollywood.org<mailto:info@rollywood.org> urmatoarele: numele oficial; data nasterii; in cazul in care participanta este minora este necesar acordul scris al parintilor; adresa completa; date de contact;
minim sase fotografii: doua portrete (fata) si patru integrale (corp). Nu este necesar ca fotografiile sa fie profesionale si trebuie sa fie trimise pe email.

Pentru mai multe informatii despre CONCURS, TALENT AGENCY, CASTING si INTERNATIONAL FILM WORKSHOPS accesati: www.rollywood.org.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite