Şase tâlhari periculoşi au ajuns în arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au solicitat astăzi arestarea preventivă şase tâlhari, dintre care unul minor. Suspecţii au băutut un paznic şi au furat 300 de kg de fier de pe o platformă industrial.

Magistraţii Judecătoriei Braşov au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unor mandate de arestare preventivă pe numele inculpaţilor majori pentru o perioadă de 25 de zile, iar pentru o perioadă de 17 zile, pe numele inculpatului minor.

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de 29/30.05.2012, inculpaţii Coscodar Ionut Beniamin, C.C., Borzos Gheorghe, Borzos Marius,Borzos Ion cu ajutorul inculpatului Negrea Bogdan Costel, care i-a transportat cu autoturismul, s-au deplasat la platforma unei foste uzine din Municipiul Braşov cu intenţia de a sustrage materiale feroase. Întrucât au fost surprinşi de partea vătămată J.V. (paznicul societăţii), inculpaţii au agresat-o fizic, au lovit-o cu pumnii, au introdus-o într-o baracă unde au ţinut-o până în jurul orelor 0530 apoi au deposedat-o de un telefon mobil şi de alte bunuri, iar de pe platformă au sustras aproximativ 300 kg de cabluri cu inserţie de cupru.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite