Săptămână plină de concerte la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trupe cunoscute din peisajul autohton vin în oraşul de sub Tâmpa pentru a încinge atmosfera în cluburi.

Miercuri, 16 mai, în Social Pub, are loc cea de-a treia ediţie a Hospice Quiz night Braşov - test de cultură generală. Ca şi până acum, intrarea este 12 lei, bani care sunt folosiţi în totalitate pentru îngrijirea bolnavilor incurabili, pacienţi Hospice. Echipele pot fi formate din 3 până la 6 membri. Mai multe detalii: http://www.socialpub.ro.

Bucovina vor concerta joi, 17 mai, de la ora 21.00, în clubul Rockstadt din Braşov în cadrul turneului naţional. Vă aşteaptă o seară cu ce mai bune ritmuri de folk tradiţional împletite cu metal. DEANES IRISH PUB & GRILL vă invită, joi, 17 mai, la o seară cu muzică excelentă alături de Popa Sapka. Concertul începe la ora 21.00.

Vineri, 18 mai, trupa Krypton va concerta după reunire şi în Braşov mai exact în clubul Rocksstadt cu începere de la ora 2000. Trupa Provincialii vine vineri, 18 mai, de la ora 23.00, în Club Tequila Bowling din Braşov.

Sâmbătă, 19 mai, în Bamboo Braşov are loc "Best Party in Town" cu Radio Killer. Acesta a devenit primul proiect de DJ din Romania care a reuşit să intre în playlist-ul BBC Radio One cu piesa Lonely Heart. Intrare: 20 lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite