Salvaţi-l pe Martinică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În rezervaţia Libearty trăiesc 62 de urşi. Foto. „Asociaţia Milioane de Prieteni“
În rezervaţia Libearty trăiesc 62 de urşi. Foto. „Asociaţia Milioane de Prieteni“

Asociaţia de protecţie a animalelor „Milioane de prieteni" (AMP), Braşov împreună cu Real Hypermarket vă invită la un concurs în scop caritabil.

Braşovenii au şansa să salveze un urs, în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru Sanctuarul de urşi „Libearty" Zărneşti.

În incinta magazinului Real- Hypermarket Braşov a fost amplasată o urnă de donaţii, care este de fapt un stup adevărat. Cocoţat pe stup stă Martinică, un urs de pluş de dimensiuni mari. Prins la furat de miere, Martinică a fost legat în lanţuri, însă voi aveţi şansa să-i redaţi libertatea. Fiecare persoană - sau grup de persoane - care va dona bani are şansa să-l scoată pe Martinică din lanţuri. Cel mai generos donator va primi cheile de la lacăt şi va pleca cu Martinică acasă, împreună cu două bilete de acces în Sanctuarul de urşi „Libearty" Zărneşti.

Click pe imagini pentru fotogalerie cu urşii din rezervaţia Libearty

Foto: Stelian Grajdan

„Acest gest este unul simbolic, reprezentând lupta pe care o duce Asociaţia „Milioane de prieteni" pentru a salva urşii captivi din România. Între 29-31 ale fiecarei luni, urnele sunt golite, iar la începutul fiecărei luni este desemnat câştigătorul acestei campanii", a declarat Liviu Cioineag, manager Libearty Bear Sanctuary Zărneşti.

Campania are drept scop strângerea de fonduri pentru finanţarea acţiunilor de salvare a urşilor aflaţi în condiţii de captivitate, în ferme private, restaurante, pensiuni, zoo, circuri etc. În România mai există încă cel puţin 26 de astfel de cazuri.

Premiile concursului sunt:
Premiul I - un ursuleţ de pluş şi o excursie la Sanctuarul de urşi Libearty Zărneşti pentru două persoane
Premiul II - o excursie pentru patru persoane la Libearty Zărneşti
Premiul III - patru bilete de acces la Libearty Zărneşti

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite