S-au prelungit înscrierile la Universitatea Transilvania. Tinerii nu mai vor să devină ingineri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şi miercuri absolvenţii de liceu se pot înscrie între orele 9.00-15.00. Exceptând, programul de studiu medicină de la Facultatea de Medicină, programele de la Facultatea de Muzică şi programul de Educaţie Fizică şi Sportivă şi Sport şi Performanţă Motrică de la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sporturi Montane, scrie brasovultau.ro.

Dacă la Facultatea de Ştiinţe Economice s-au înscris 1011 candidaţi pe 530 de locuri există şi facultăţi unde numărul celor înscrişi este mai mic decât numărul de locuri. De exemplu, la Ştiinţa şi Ingineria Materialelor s-au înscris 68 de candidaţi pe 200 de locuri sau la Ingineria Lemnului unde s-au înscris 38 de candidaţi pe 100 de locuri.

În total sunt aproape 5.000 de locuri la Universitatea Transilvania. Cele mai scumpe studii au rămas cele de la Facultatea de Muzică unde taxa pe an este de 5.000 de lei pentru licenţă.

Urmează Facultatea de Medicină cu 4.500 de lei pe an şi studiile de Master de la Facultatea de Design de Produs şi Mediu - 4.000 de lei, la fel ca studiile de Master de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administrarea Afacerilor.


Cele mai ieftine studii sînt cele de la Ştiinţa şi Ingineria Materialelor, care costă 1.400 de lei. 2.000 de lei pe an vor plăti studenţii admişi pe locurile cu taxă la Facultatea de Matematică şi Informatică, la Muzică - Pedagogie Muzicală, la studii de licenţă Design şi produs de mediu, Construcţii, Silvicultură.

Şi taxele de înscriere la concursul de admitere au rămas neschimbate, între 70 şi 150 de lei.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite