Record mondial la pescuit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Competiţia de pescuit sportiv „K - Karp" organizată pe „Balta 4 - Doripesco" de la Rotbav s-a încheiat cu stabilirea unor noi recorduri mondiale.

Unul dintre ele aparţine tuturor celor 24 de echipe participante care, de-a lungul celor 96 de ore de concurs, au scos din apă 24.744,80 kilograme de peşte, adică 8.671 de peşti, faţă de vechiul record de 20.500 kg la total. Record mondial şi pe echipe. Echipa cîştigătoare a reuşit să captureze o cantitate de 2011,4 kilograme de peşte, în timp ce vechiul record era de 1.900 kg/echipă.

La finalul competiţiei, pe primul loc s-a situat echipa „Cereals Boilles" din Bucureşti, formată din Emil Paraschiv şi Florian Popa Căpitanu, care a reuşit să pescuiască cele 2.011,4 kilograme de peşte. Pe locul al doilea s-a clasat echipa „Tîrgu Mureş Carp Team" din Tîrgu Mureş (Mircea Vodă, Boro Janos şi Papoi Karol), care a prins o cantitate de 1.856 kilograme de peşte, în timp ce pe ultima poziţie a podiumului au urcat componenţii echipei „Enduro" din Bucureşti (George Gîrliţă, Gheorghe Clampa şi Adrian Cojocea), care au pescuit „doar" 1.713,6 kilograme de peşte, scrie monitorulexpres. .

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite