Reciclează pentru Hospice şi ajută bolnavii de cancer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hospice Casa Speranței lansează campania „Reciclează pentru un zâmbet", pentru acoperirea costurilor de îngrijire oferită gratuit bolnavilor de cancer și, totodată, are rolul de a educa tânăra generație în spiritul conservării și protejării mediului în care trăim.

Fundația HOSPICE Casa Speranței și Greentronics vă invită să reciclați deșeurile electrice, electronice și electrocasnice (DEEE). Cu fiecare DEEE* reciclat contribuiți la creșterea calității mediului în care trăim și puteți readuce zâmbetul pacienților HOSPICE oferindu-le clipe de viață fără durere.

Iată ce trebuie să faceţi dacă vreţi să sprijiniţi Hospice:

Inițiați o acţiune de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice (DEEE) din cadrul firmei dumneavoastră.

Spuneți despre această iniţiativă şi angajaților, prietenilor, partenerilor și încurajații să depună DEEE*-urile într-un spațiu de depozitare din cadrul firmei.

Contactați Fundația HOSPICE Casa Speranței pentru colectarea deșeurilor adunate în urma campaniei.
În schimbul DEEE-urilor colectate, Greentronics va suplimenta fondurile de care HOSPICE Casa Speranței are atât de multă nevoie pentru a oferi GRATUIT servicii de îngrijire paliativă pacienților cu boli incurabile. Greentronics este prestator autorizat de servicii în domeniul logisticii, reciclării, și reutilizării deșeurilor electrice/electronice și/sau a echipamentelor electrice/electronice al căror ciclu de viață s-a sfârșit.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite