Linie nouă înfiinţată de RAT

0
Publicat:
Ultima actualizare:

RAT a înfiinţat  linia de troleibuze cu numărul 11, al cărui traseu va fi Triaj - Craiter - Gară - Făget - Stadionul Tractorul - Rulmentul.

Decizia a fost luată în urma solicitărilor venite din partea a numeroşi elevi ce frecventează cursurile unităţilor de învăţământ din zona cartierului Tractorul. Troleibuzele vor circula de luni până vineri, în intervalul orar 05.25 - 08.30 şi 12.25 - 18.30. Frecvenţa trecerii prin staţii va fi de 50 de minute, prima plecare în cursă urmând a se face din capătul de linie „Rulmentul".


De luni Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov revine la programul extins de circulaţie. În timpul orelor de vârf, pe liniile 5 şi 6 frecvenţa de circulaţie a autobuzelor va fi de cinci minute, iar pe liniile 8 şi 17, de exemplu, frecvenţa sosirii în staţii va fi de şase minute. Noul program de circulaţie al mijloacelor de transport în comun va putea fi consultat pe site-ul www. ratbv. ro, pe secţiunea „Trasee şi orare", începând din cursul zilei de vineri, 09 septembrie.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

image
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite