Pieţe volante în Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Până la Paşti, vor fi două perioade în care astfel de pieţe vor fi deschise în diferite zone ale oraşului: 5 - 8 aprilie şi 12 - 14 aprilie.

Primele astfel de pieţe vor funcţiona în perioada 5 - 8 aprilie, în trei locaţii din municipiul Braşov.S-a ales această perioadă pentru ca braşovenii să se poată să se aprovizioneze cu cele necesare, fructe şi legume proaspete, încă dinaintea sărbătorii de Florii.

„Vor fi pieţe volante de dimensiuni mari. Braşovenii le pot găsi pe pietonalul din Răcădău, în Piaţa Unirii şi în Piaţa Sfatului. În toate aceste trei locaţii vor putea fi găsite fructe şi legume proaspete. Iar în Piaţa Unirii vrem să aducem două asociaţii de producători agricoli, din Stupini şi din Târgovişte.

În ceea ce priveşte Piaţa Sfatului, aici va fi şi o expoziţie cu vânzare a florilor", a declarat viceprimarul Miklos Gantz pentru Bună Ziua Brașov.
A doua perioadă în care vor fi amplasate pieţe volante este chiar înainte de Paşte. În perioada 12 - 14 aprilie vor fi amenajate pieţe volante pe pietonalul din Răcădău, în Piaţa Unirii şi în cartierul Triaj, lângă capătul liniei RAT 1.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite