Petreceri şi spectacole în această săptămână la Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cluburile braşovene vă invită la concerte pentru toate gusturile, de la cele de folk, rock, dance, până la muzică experimentală.

Eugen Avram şi Doru Stănculescu vin diseară, 28 martie, de la ora 20.00, în Maideyi (str. Republicii nr. 18) pentru o seară de folk într-o atmosferă deosebită.

Miercuri la Bamboo Emil Lassaria vine să dezlănţuie distracţia! Intrarea este liberă! Fetele beneficiază de un long drink din partea casei!

Joi, în Trippin Cafe va concerta, de la ora 21.00, Nimeni Altu'. Alături de el va mixa Dj Em. Preţ bilet intrare: 15 Lei.

Tot joi Nick Kamarera şi Alinka vor face spectacol în Braşov în club Kasho. O super
DEANE'S PUB Braşov vă invită joi, 29 martie, de la ora 20:00 la un concert live cu reprezentanţi de seamă ai genului pop-rock din Italia: BMB Live (from Italy) BON JOVI TRIBUTE BAND. Preţ bilet intrare 30 de lei.

Trooper poposeşte în clubul Rockstadt din Brasov, vineri, pe 30 martie 2012, în cadrul turneului "Rock Jukebox".
Tot vineri, invitaţi speciali în Trippin Cafe vor fi cei de la Şuie Paparude.

Sâmbată, în Bamboo este TATOO PARTY! Cei mai talentaţi artişti tatuatori vor fi prezenţi în Bamboo Brasov! Cei mai curajoşi dintre voi vor putea pleca acasă cu o amintire pe viaţă!

Guess Who este invitat sâmbătă, pe 31 martie, în clubul Kasho din Brasov împreună cu trupa sa. Preţ intrare 20 Lei.

Festival la Reduta

Sâmbăta, 31 Martie, de la ora 20:00 la Centrul Cultural Reduta are loc festivalul underground KRUNA Mara. Prima ediţie, KRUNA Mara, aduce următoarele trupe. Este vorba de ATOMA, Suedia (Experimental Metal Rock), DIRTY GRANNY TALES, Grecia (Dark Theatrical Music and Dance Puppets Theatre), KAUAN, Rusia (Melancholic Atmospheric Ambient) şi SLUMBER, Suedia (Melodic Doom Death Metal).

Alexandrina este invitată duminică, pe 1 aprilie, să cânte în Times Pub. Weekendul se termină cu o seară cu muzică bună. Concertul începe la ora 21.00.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite