Pârtie de săniuş, tubing şi zurbing în Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea a început demersurile pentru realizarea, în Poiana Braşov, a unor noi amenajări, pentru practicarea sporturilor de iarnă, respectiv o pârtie de săniuş.

Pârtia de săniul va fi în apropierea pârtiei Bradul şi ar putea fi inaugurată anul acesta.

Pârtia va avea două componente, respectiv o pârtie pentru săniuş şi una pentru tubing (asemănătoare pistelor de bob, dar fără mantinele şi suprafaţă îngheţată). De altfel, vara amenajarea pentru tubing va fi transformată în pârtie de zurbing (coborârea pistei într-o sferă), scrie mytex.ro.

Click pe poze pentru mai multe imagini din Poiana Braşov

Foto: Adevarul

„Foarte multă lume vorbeşte despre dezvoltarea turismului în Braşov. Turistul nu vine doar pentru a se caza într-un hotel şi pentru a mânca într-un restaurant, ci şi pentru a se relaxa sau a face sport. Acest proiect se încadrează în strategia noastră de dezvoltare a ofertei de agrement din Poiana Braşov, alături de cel privind modernizarea şi extinderea domeniului schiabil, de centrul de agrement, de telegondola Braşov-Poiana Braşov sau etapa a II-a de extindere a domeniului schiabil, ce vizează amenajarea zonei Braşov-Râşnov", a spus primarul Braşovului George Scripcaru citat de mytex.ro

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite