Parcuri pentru skateri şi bikeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevarul
Foto:Adevarul

Primăria a scos la licitaţie achiziţia şi montarea unor platforme şi alte elemente pentru organizarea a două parcuri destinate skaterilor şi bikerilor care duc aceste sporturi la extrem.

„Dorim să facem două zone pentru amatorii de acrobaţii cu rolele, skate-urile sau bicicletele. Este vorba despre rampe, bare şi alte elemente de acest fel. Avem în vedere mai multe amplasamente în cartiere, urmează să ne decidem asupra a două locuri ce urmează a fi amenajate. Unul dintre ele ar putea fi în Centrul Civic, dat fiind că spaţiul este deja amenajat, iar rampele amplasate în urmă cu doi ani s-au degradat", a declarat purtătorul de cuvînt al primăriei, Sorin Toarcea, citat de monitorulexpres.ro.


Primul parc urmează să aibă o suprafaţă amenajată de aproximativ 25x60 metri şi va fi dotat cu zece elemente din pachetul scos la licitaţie, iar cel de-al doilea va fi amenajat pe o suprafaţă de 25x15 metri şi va fi amenajat cu şase elemente. Valoarea de pornire a licitaţiei este de 542.500 lei. Anunţul a fost postat pe SEAP (Serviciul Electronic de Achiziţii Publice), iar data limită de depunere a ofertelor este 2 aprilie.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite