Parcare pe patru niveluri la Biblioteca Judeţeană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul
Foto:Adevărul

Pînă la sfîrşitul anului va fi gata documentaţia tehnică pentru parcarea ce va fi construită lîngă Biblioteca Judeţeană „George Bariţiu", după ce primăria a organizat o licitaţie pentru desemnarea firmei care se va ocupa de această primă etapă a investiţiei, scrie monitorulexpres.ro.

„Acesta este un proiect foarte important care, împreună cu cel al parcării de lîngă Spitalul Militar Sfînta Maria rezolvă în mare măsură problema locurilor de parcare din centrul istoric al Braşovului. După finalizarea acestor investiţii braşovenii şi turiştii îşi vor putea lăsa maşinile în aceste parcări şi vor putea parcurge pe jos zona veche a oraşului, una dintre cele frumoase ansambluri arhitecturale dintr-o zonă istorică din România. Anul acesta vrem să finalizăm proiectul privind construirea parcării de lângă Biblioteca Judeţeană, iar pentru anul 2013 ne propunem să identificăm cea mai bună variantă de finanţare pentru construirea acestui obiectiv. Luăm în calcul inclusiv atragerea unor resurse financiare, altele decît cele din bugetul local", a declarat primarul George Scripcaru, citat de monitorulexpres.ro.


La licitaţia care a avut loc pe 18 iulie au fost înscrise patru oferte, două venind din partea unor firme din Bucureşti, una din partea unei firme din Satu Mare şi una a unei firme din Botoşani. Parcarea va avea 322 de locuri.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite