Păpuşă gonflabilă defectă şi vînzătoare care fac sex în magazin, reclamate la Protecţia Consumatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto:Adevărul.
Foto:Adevărul.

Anual, câteva zeci de reclamaţii stupide ajung la Protecţia Consumatoului. Anul acesta au fost deja trei solicitări stupide.

Un braşovean a reclamat că păpuşa gonflabilă pe care o cumpărase de la un sex shop din oraş se dezumflă cu dopul etanş şi nu corespunde cu aspectul afişat pe ambalaj. De asemenea, nu mi s-au oferit nici instrucţiuni de folosire şi nici nu mi s-a făcut o expunere în magazin, potrivit monitorulexpres.ro

„Omul s-a plâns că păpuşa pe care o cumpărase nu semăna cu poza de pe ambalaj, dar acolo era fotografia unei femei reale", a spus şeful CJPC Braşov.

O altă persoană a reclamat că la alimentara la care obişnuia să-şi facă cumpărăturile, vînzătoarea „face dragoste în incinta magazinului, în separeul aflat în bucătăria magazinului, cu fel şi fel de inşi, căte o oră-două, iar după terminarea programului de dragoste este un miros insuportabil, atît dânsa personal, cât şi în magazin, după care serveşte clienţii", mai relatează monitorul expres.ro.

În sfîrşit, într-o a treia astfel de reclamaţie, produsul reclamat a fost o „floare de nu-mă-uita", iar la detaliile cu privire la deficienţele constatate, reclamantul nu a făcut altceva decât să înşiruie o serie de evenimente: „Am fost în Piaţa Dacia, Alimente. 19 kg cartofi, 4 kg portocale, 3 kg banane, 4,50 mere, o ruladă de kurcan 7 kg. Acelaşi regim, religia Adventistă", mai scrie monitorulexpres.ro.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite