Ocolitoarea Săcele a fost abandonată de guvernanţi. S-a retras finanţarea deşi mai era de turnat doar asfaltul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările au început în primăvara acestui an. Foto:Adevărul
Lucrările au început în primăvara acestui an. Foto:Adevărul

Investiţia se cifrează la 10,3 milioane de lei (fără TVA) şi a fost suportată în totalitate de la bugetul de stat, prin Ministerul Transporturilor (respectiv Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România).

Acest tronson are o lungime de 4,3 km şi face legătura între DJ 103 B (spre Tărlungeni), trece prin spatele platformei industriale Electroprecizia SA şi se intersectează cu DN 1 A în zona cartierului Gârcini.

„Filiala Braşov a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri a primit vineri un ordin de oprire a lucrărilor, motivul fiind lipsa resurselor bugetare. Obiectivul este realizat în proporţie de 90%. Mai trebuie doar turnat asfaltul şi amenajate rigolele de pe marginea drumului. Este păcat să întrerupi lucrări de asemenea anvergură într-un stadiu final pentru că, dacă va trece mult timp până la reluarea lor, ceea ce s-a făcut până în acest moment se va degrada" a spus Primarul din Săcele Radu Nistor, citat de gazetabrasovului.ro.

Stupid este faptul că aceleaşi autorităţie care acum au retras finanţare, lăudau proiectul la inaugurarea lucrărilor în această primăvară.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite